Äänentoistolaitteet, valotekniikka ja tapahtumateltat

Viihdevisiot Ky tarjoaa artistien ja juontajien lisäksi myös tapahtumatekniikkaa kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Meiltä voit vuokrata laadukkaat äänentoistolaitteet, valotekniikkaa, videotykin sekä savukoneen. Vuokraamme myös tapahtumateltat. Kerro millaista tapahtumaa olet järjestämässä ja pyydä tarjous!

Äänentoisto

Vuokraamme mm. dj-laitteet, karaokelaitteet, taustamusiikkilaitteet, kaiuttimet, monitorit, vahvistimet, mikserit ja mikrofonit – kaiken mitä tarvitset onnistuneisiin juhliin. Asennamme äänentoistolaitteet valmiiksi, jolloin voit keskittyä vain juhlahumuun. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Valotekniikka

Suunnitellaan yhdessä täydellinen valaistus tapahtumaasi! Meiltä voit vuokrata mm. valokannut, liikkuvat valot, efektivalot, ledivalot savukoneet jne. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapahtumateltat

Vuokraamme erikokoiset tapahtumateltat. Suomen kesän tuntien teltta voi olla pihajuhlien pelastus. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous!

Kerro millaista ohjelmaa olet suunnitellut ja jätä yhteystietosi.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Viihdevisiot Ky
Myllärintie 31 D 17
70780 KUOPIO

Y-tunnus: 2254105-1
Puh: 050 3286 669

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Viihdevisiot Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.